Skönhet & Mode

Hår

Att välja rätt skor

välja skor

Att välja rätt skor till en outfit kräver att man har ett visst urval. Även om man har en ganska rak och enkel stil så brukar det alltid finnas färgkombinationer eller speciella plagg som förtjänar någonting speciellt på fötterna.

Håll ögonen öppna

Ett bra sätt att fylla garderoben är att hålla ögonen öppna efter skor som reas ut. Detta är ett perfekt tillfälle att lägga till de där ”bra att ha” skorna som gör outfiten komplett.

Reor på skor är något som sker både online och i fysiska butiker. Online vinner dock när det kommer till utbud.

Märkestrogna

Även om du är märkestrogen och huvudsakligen gillar till exempel Converse så behöver du inte misströsta. För det första så har alla tillverkar ett otroligt antal designer att välja bland och de flesta brukar dessutom gå att hitta på rea så länge man vet var man skall söka.

Neutrala färger

Att ha ett gäng skor i olika neutrala färger ger en större chans att du enkelt hittar något som passar din outfit. Tyvärr är detta dock inte den roligaste lösningen. Något som gör att man gärna även köper fler skor som är lite mer roliga. Till neutrala färger hör till exempel svart, vitt, grått och brunt.

Rätt form

Det är inte bara färgen som man bör tänka på vid val av skor. Även stilen är viktigt för att det skall passa in med outfiten. För även om det är bekvämt så ser det kanske inte så bra ut att gå på bal med sneakers.

Devote har på denna sidan en riktigt bra checklista där de går igenom vad man kan använda diverse skotyper till.