Skönhet & Mode

Hår

Börjar du känna dig tunnhårig

Börjar du som man eller kvinna för den delen känna dig tunnhårig. Är din skalp inte som den varit tidigare? Det är dock vanligare att en man blir allt tunnhårigare med åldern. Det är inte alls ovanligt att man som man börjar se hur håret tunnas ut och man vill gärna åtgärda detta på något vis.

Håret är mycket av ens identitet och att få flint är inte något som alla accepterar. Som tur är så finns det hjälp för detta. Fully är ett sätt att dölja tunt hår på ett effektivt sätt. Det är frågan om små microfibrer som är laddade med statisk elektricitet och fyller ut dina befintliga hårstrån till att bli fler och ditt hår kommer att se både tjockare och mycket fylligare. Det håller i sig så länge du inte tvättar ditt hår. Och tar inte alls länge att applicera detta, på någon minut så är du klar.

Om du blir helt och hållet flintskallig på grund av ordentligt håravfall så är det peruk eller toupé som gäller. Om du på grund av sjukdom blivit hårlös så kan landstinget skriva rekvisition på detta som du tar till en perukmakare eller frisör. Kolla upp med ditt landsting och din läkare om vad som gäller. I andra fall så får du bekosta din peruk eller toupé själv. Idag så finns det massor med snygga peruker som man inte ser någon skillnad på alls från äkta eller en gjort hårsvall.