Skönhet & Mode

Skönhet

Ditt yttre – det bästa visitkortet

I dagens samhälle spelar utseendet en stor roll. Oavsett vad vi tycker om det så går det inte att komma från, på gott och ont. Även om vi självklart inte ska fixera oss vid yttre värden, så finns det ändå något trevligt och tilltalande i att vårda sin yttre uppenbarelse. Kanske gör vi detta av respekt för andra, men också för oss själva – för att presentera oss på ett sätt vi kan stå för och känner oss stolta över. Det börjar med ”hela och rena” kläder, enligt det gamla talesättet, och fortsätter med bland annat personlig hygien, kropps-, hud- och hårvård.

Hudvård i grunden

Ansikte är ofta det första vi lägger märke till eller tittar på hos människor i vår omgivning. Därför blir det också det första intrycket vi får av varandra. Grunden för ett vackert och välvårdat ansikte (utöver att vara lycklig – något som inte heller får glömmas bort) är goda hudvårdsrutiner, med noggrann daglig rengöring samt återfuktande och närande produkter som passar för din hudtyp. Därefter kan du komplettera med makeup för att framhäva dina drag på ett smickrande sätt, som bland annat kindben, läppar och ögon. Hos Makeupsweden.se hittar du ett stort utbud av produkter för olika typer av looks.

Händer och naglar

Förutom ansiktet är våra händer en kroppsdel som syns och som dessutom kommer i kontakt med andra personer en hel del. Ofta pratas det om händerna som ett naturligt visitkort, och detta är inte utan orsak. Därför kan det vara en god idé att lägga lite extra tid och energi på saker som rena och välmanikyrerade naglar samt en bra, lätt handkräm att återfukta med under dagen. Kombinera med en vacker och smakfull vardagsmakeup, som du kanske piffar till med ett färgglatt läppstift. Då har du redan skapat ett personligt uttryck som drar ögonen till sig, oavsett om det är i jobbsammanhang eller på fritiden.