Skönhet & Mode

Mode

Ge järnet i säsongens träningsmode

6674474-runner-woman-lacing-trainers-shoes

Går träningen på tomgång och har du tappat gnistan som du hade i somras? För att träningen ska bli roligare igen och det ska kännas lättare att träna kan det vara läge att investera i några snygga träningskläder.

Se över vad du har i träningsväskan och rensa ut gamla och trista kläder. I höst är det nämligen mönster i alla färger som gäller och enligt tidningen Expressen så ska man synas.

Det finns också ett brett utbud av mönster på träningskläder i olika färgkombinationer, så chansen att du ska hitta något som faller dig i smaken är väldigt stor. Vissa fördrar linjer eller rutor medan andra gillar punkter eller cirkelmönster. Kläder med mönster är väldigt fiffigt, för det döljer både skavanker och oönskade kroppsformer. Man kan ”trolla bort” mycket med ett distraherande mönster.

Starka färger lyser upp i mörkret

En annan trend i höst som vi ser både på kläder och skor är starka färger. Både rosa, blåa och gröna neonfärger dök upp redan i våras och finns fortfarande under hösten, då även orange har tillkommit. De starka färgerna lyser upp bland allt det svarta på gymmet och kan riktigt motivera och göra dig på bättre humör. Trendiga och snygga träningskläder med både mönster, i neonfärger och i andra färger för den som vill det hittar du hos Sportamore.

Vad ska man då satsa på att köpa om man vill ha nya träningskläder. Tights, sporttoppar och linnen är hett just nu. När man tränar inne behöver man inte tänka lager på lager principen, men ska man gå och sätta sig i bilen efter passet eller cykla hem kan en snygg träningsjacka att ta på över vara en god idé. Varför inte en med säsongens trendiga mönster?