Skönhet & Mode

Hår

Hårtips

Vill man se snygg och fräsch ut är håret en avgörande faktor eftersom håret är så oerhört starkt förknippat med hela vårt utseende. Just därför har vi här samlat några tips och råd på vad man kan göra för att hålla sitt hår i trim.

Tvätta håret

En sak som så klart är viktig är att man tvättar håret, dock inte för ofta eftersom det då är lätt att håret slits. Att tvätta håret 3-4 gånger i veckan räcker normalt sett.

Bra produkter

Något som också är viktigt är att man har bra produkter till sitt hår. Ett bra tips kan vara att satsa på en eller ett par kvalitetsprodukter och som också innehåller vitaminer eftersom detta är viktigt för att håret ska bli starkt och friskt.

Styling

När man stylar håret är det viktigt att man inte använder alltför många produkter eftersom det gör att håret slits. Satsa på ett par produkter som verkligen är bra, det vill säga kvalitet före kvantitet.

Kost

Precis som när det gäller resten av kroppen är även när det kommer till hår viktigt att äta på ett bra sätt. Exempel på mat som är bra är bland annat lax, valnötter, ägg, spenat, blåbär samt linser och ärtor.