Skönhet & Mode

Mode, Skönhet

Klä dig varmt och snyggt i vinter

shutterstock_352895009

Är du en av de som vill hålla värmen i vinter men inte tumma på din stil för den sakens skull? Att gå runt och frysa är ofta obehagligt och jobbigt, och många varma vinterkläder är kanske inte allra högst upp på modeagendan – men numera behöver det absolut inte vara så att alla kläder som är varma per automatik är trista och tråkiga. Bor du i en storstad är det heller inte så ofta som temperaturen kryper ner under -20 grader, och då finns det gott om kläder som både värmer och är snygga.

Ett hett tips när det kommer till att klä sig varmt är att ta efter flerlagerprincipen som ofta används inom sport och träning. Genom att klä dig lager på lager kan du stänga ute kyla, väta och vind. Många sport- och träningskläder är bra på att transportera bort fukt och stå emot kyliga vindar och eftersom träning är en del av vår vardag har utbudet av trendiga träningskläder ökat markant, även vinteranpassade sådana. Sportamore är ett bra exempel på en sajt som har varma kläder enligt både funktion, kvalitet och mode. Satsa på en varm jacka, bra vantar och bra vinterskor så klarar du dig bra i vinter. Mössan är också en viktig del av klädseln som många gärna hoppar över men faktum är att mycket kroppsvärme försvinner genom huvudet, så bara genom att ha en bra mössa på huvudet kan du hålla värmen mycket bättre.

Kom ihåg att det är svårt att hålla stilen när man är genomfrusen, och lika lite som höst- och vintermode passar på sommaren så går heller inte skinnjacka och sneakers hem mitt i den kallaste vintern. Att klä dig varmt och rätt för årstiden kommer alltid att vara helt rätt, så på med mössa, vantar och varm jacka och njut av vintern!