Skönhet & Mode

Accessoarer, Mode

Modetrender inför vår och sommar

När vår- och sommarsäsongen inom kort knackar på dörren och du, om möjligt något panikslagen, inser att din garderob inte uppfyller kraven på vad som komma skall är det dags att planera nästa, stora shoppingrunda.

Om man läser de modemagasin som nu finns tillgängliga i tidningshyllan, ser vi att de hetaste trenderna inför den stundande årstiden är rosa kulörer, blommönster i alla dess former, randigt samt tröjor med olika slags tryck. Inte att förglömma är att 80-talet är tillbaka med sina axelvaddar och metallictryck. Det sistnämnda är en smaksak, en del utav oss kanske skakar på huvudet åt det årtiondet med minnesbilder av neonrosa byxor och markerad midja.

Förnya din garderob med accessoarer

När så garderoben äntligen är uppdaterad är det dags att se över vad du ska komplettera din nya look med. Om du har tagit 80-talsstilen till hjärtat så kanske ditt nya signum blir en hög hästsvans uppsatt med en bylsig hårsnodd i tyg. Eller så tillhör du den skaran som gärna pryder handleden med den allra senaste teknologin, och som gärna matchar klädseln med en iWatch eller liknande.

Vad många kanske glömmer är att du enkelt kan förnya även din mobil. Med handen på hjärtat så kan nog vi alla hålla med om att mobilen är den personliga accessoar som är mest synlig i vår vardag? Så passa på att uppgradera även ditt mobilskal. Hos Ideal of Sweden hittar du mobilskal som passar den trendmedvetna men även dig som föredrar ett mer avskalat, enfärgat yttre. Välj bland marmormönster, marockanskt kakel eller sobert blått. Varför inte införskaffa ett par olika modeller som du sedan kan variera med din klädsel för just den dagen? Du byter ut ditt mobilskal i en handvändning vilket gör att du kan variera i all oändlighet.

Svårare än så är det inte att stå redo för den härliga säsong som väntar!