Skönhet & Mode

Accessoarer, Kläder, Mode, Skönhet

Skaffa de små detaljerna

Mode handlar inte bara om den rätta vinterjackan, eller ett par shorts i rätt material och färg. De stora plaggen sätter stilen men det är detaljerna som skapar din outfit.

Halsband

Vackra silversmycken med unik design lyfter din outfit och gör den till din. Vem som helst kan köpa en tröja på H&M men hur den uppfattas förändras beroende på hur du kombinera den med dina accessoarer. Ett halsband är den lättaste vägen för att skapa en förändring. Silverhalsband är nog det populäraste alternativet och finns i alla prisklasser, billiga och lätta eller svulstiga och dyra.

Väskor

Väskan avslöjar vad du är för typ av person: en ryggsäck för friluftsmänniskan, en stor axelväska för dem som alltid vill ha med sig ett ombyte eller sin stora sminkväska eller en liten handväska för de som bara behöver börs, telefon och nycklar när de lämnar hemmet. Även materialet berättar vad du gillar i form av färg och material: sammet för den modemedvetna och skinn för den som tänker på livslängden.

Mönster och material i en salig blandning

Var inte rädd för att blanda silver- och guldsmycken eller olika mönster. Det skapar lite mer spänning att frigöra sig från tanken att alltid ska matcha. Ta ut svängarna och matcha din leopardmönstrade väska med en rutig kjol. Det ser bara konstigt ut om du har samma mönster på mer än ett plagg, och du drar ned uttrycket i mönstret om du försöker dölja det bakom en helfärgad tröja eller jacka.