Skönhet & Mode

Mode

Sommar och sportmodet

Vi börjar oss närma oss sommaren och sportmodet är lika aktuellt varje år. Vad ska man använda för träningskläder denna sommaren för att framförallt känna sig bekväm men också att det ska se bra ut?

Framförallt blir modet lite ledigare under sommarhalvåret, tränar man utomhus så behövs inte lika mycket plagg som håller en värmen. Varje säsong har sitt träningsmode och sommaren är nog den som de flesta älskar att ge sig ut i löpspåret eller liknande träning. Vår, sommar, höst och vinter har alla sina trender man följer och många gånger så kan man säkert återanvända vissa träningsplagg.

Självklart så är det trevligt att kunna förnya sig då och då, ta för vana att rensa ut bland träningsplaggen för varje säsong och skaffa nytt då de inte fyller sin funktion längre. Träningsplagg nöts betydligt mer än vardagsplagg då de framförallt måste tvättas oftare än vad ordinarie klädsel tvättas.

Om du har träningsplagg som inte används men är o okay skick så kanske ni kan i kompisgruppen byta mellan varandra. Eller så sälj det på Blocket eller annan försäljningskanal om det är något som kostar lite mer än vanliga träningsplagg. Är det trasigt och oanvändbart så är det bara att kasta och köpa nytt.