Skönhet & Mode

Mode

Sommarens mode

mode_247564159

Nu är sommaren här och det är dags att plocka fram sommar kläderna. Det är dock inte alltid så lätt att veta vad det bästa plagget den här sommaren är eller vad man ska bära så därför så kan du få några bra mode tips i texten nedan som kan hjälpa dig att välja.

I sommar så är det det klassiska stilrena europeiska modet som gäller. Det präglas av många olika nyanser av svart och transparent vitt som går väldigt bra hand i hand. Kombinationen av svart och vitt är en klassiskt kombination som helt enkelt inte kan gå fel. Sommarsvarta klänningar och svartrandiga blusar hämtar sin inspiration från 60-talet där bland annat en helvit utstyrsel var populärt. Förutom dessa färger så är även vinrött, indigoblått och mörkgrönt inne.

En annan sak som man kan göra är att anpassa sin stil efter sina accessoarer. Om man till exempel har ett mobilfodral som är grönt med blommor på så kan man komplimentera detta genom att bära till exempel en grön klänning med gröna sandaler och använda andra plagg eller accessoarer med blommor som motiv. På detta sätt så ser det ut som att din mobil är en del av din stil.