Skönhet & Mode

Mode

Sommarsäkra din garderob

Sommaren rycker allt närmare och det är många som vill uppdatera garderoben inför sommarens ledighet och fester. Idag kommer vi lyfta fram några plagg som du kan inhandla för att vara festens mittpunkt i sommar.

Skor

Skorna kan både lyfta och sänka en i övrigt genomtänkt outfit. Sneakers är en klassisk skomodell som passar såväl till vardag som till fest. Sommar Sneakers är ofta vita och passar såväl till jeans som till shorts. De finns dock i flera varianter och massvis med färger om du vill prova en lite mer uppseendeväckande modell som passar dig och din stil.

Byxor

Till dina sneakers kan ett par chinos vara ett perfekt komplement. Beigea chinos är den mest klassiska färgen men även här finns flera olika varianter att välja mellan. Att de är snygga men samtidigt väldigt sköna att ha på sig gör chinos till en självklar del av din garderob. Chinos kan man aldrig få för många av.

Shorts

Byxor i all ära, men när värmen verkligen ligger på eller man tar ett besök till stranden kommer man verkligen att behöva ett par shorts också. Långa eller korta beror helt klart på egen preferens, och det finns snygga varianter av båda sorter. Tänk även på om fickor är en viktigt försäljnings punkt vid ditt val av shorts.

Skjorta

Ett givet val på sommaren är en snygg skjorta. Gott så, men vi vill också slå ett slag för den klassiska T-shirten. Detta fantastiska basplagg finns i en rad olika utföranden och här kan vi verkligen tala om valfrihet. Hitta den som du tycker är snyggast och dominera sommarens dansgolv. Välj det plagg som du känner att du trivs med och vilken tillställning, sommaren är skön på många sätt och vi kan vara mer ledigt klädda.

Jacka

Det är ju inte alla sommardagar som kommer att vara varma, och med tanke på att sommaren är den tid på året då vi får mest nederbörd, gäller det att även satsa på en härlig sommarjacka. Satsa alltid på en lättare variant för de dagar när väder och vind växlar ganska snabbt. Allt från träningsoverallsjacka till läderjacka kan passa in i sommarmodet.

Accessoarer

Om du kombinerar denna outfit med ett par snygga glasögon och kanske en keps eller hatt så är du mer än redo för att ge dig ut i den svenska sommaren. Något som kan vara snyggt är ett moderiktigt bälte till sina snygga chinos. Förutom de tips vi kommit med idag finns det också massvis med inspiration runt om på internet om du vill inspireras ytterligare. Trevlig sommar.