Skönhet & Mode

Hår

Trendiga accessoarer för män

Män har länge varit en eftersatt kategori i modebranschen. En stor del av dess marknadsföring har nämligen gått ut på att locka till sig kvinnliga köpare – och männen och deras mode har därmed hamnat något på efterkälken. De senaste åren har dock företagen insett vilken enorm marknad män är i modecirklar och det har lett till ett uppsving av olika modetrender för män. Det gäller framför allt accessoarerna som har blivit en allt viktigare del av mannens outfit. Medan det traditionellt har varit minimalt med accessoarer för män finns det nu ett stort urval av alternativ för alla olika situationer och budgetar.

Att ha en snygg plånbok är ett attribut som värdesätts av många män. En plånbok i ett exklusivt material med en snygg design signalerar att du är en man som tänker på detaljerna. Du har stora valmöjligheter att anpassa valet av plånbok till din egen stil. Kanske väljer du en avskalad modell som passar bra för en minimalistisk stil – eller så tar du ut svängarna och köper en plånbok med utstickande karaktär. Om du vill vara trendig är det viktiga att du går på din egen känsla och är konsekvent i din stil. Du kan köpa plånböcker i exklusiv kvalitet i många olika stilar från Oscar Jacobsson.

En annan klassiskt manlig accessoar är bältet. Ett stiligt bälte kan ge större effekt än många tror. Det är valet av bälte som i många fall skiljer en lyckad från en mindre lyckad outfit. Dessutom fyller det en konkret praktisk funktion eftersom den ser till att anpassa passformen på dina byxor. Att lägga ned tid på att välja rätt bälte är därför en bra investering. Du kan välja att variera variabler som bältets storlek, material, färg och mycket annat för att hitta precis rätt bälte för dig. Ett bra bälte håller i många år och ger karaktär åt dina kläder.

Eftersom marknaden har upptäckt en ny målgrupp så skapas det allt från bloggar till modemagasin för män nu. Det som länge varit exklusivt för kvinnor har nu äntligen blivit tillgängligt för män.