Skönhet & Mode

Hår, Skönhet

Undvik frisören, färga själv!

Enligt oss är det ofta en onödigt dyr kostnad att gå till frisören och färga håret. Visst, genom att gå till en frisör så säkerställer du i princip att du får ett otroligt bra resultat. Men det går också att nå väldigt långt genom att själv sköta färgningen och det till en bråkdel av priset.

Det finns dock gånger där en professionell färgning är att föredra, exempelvis om man tänkt sig ha massvis av olika färgelement i håret och en tydlig vision för hur detta ska se ut. En färgning av denna sort går självklart också att lyckas med helt på egen hand, men det är långt ifrån enkelt och kräver därför både erfarenhet och talang.

Är färgningen du är ute efter av en betydligt enklare natur så rekommenderar vi som sagt att man utför denna själv eller med hjälp av en vän. Ofta kan man turas om att färga varandra och därigenom får man dessutom det stora nöjet att umgås medans man väntar på att färgningen ska ta effekt, något som kan vara lite av en tråkig bisyssla om man är helt själv och färgar.

Det viktigaste av allt när man ska färga håret på egen hand är dock att se till så att man använder sig av högkvalitativa produkter. Ofta kostar dessa några kronor extra, men det är det klart värt det i majoriteten av alla fall, eftersom det helt enkelt inte går att nå samma resultat med vilka produkter som helst. I slutändan så kommer du ändå att tjäna en rejäl summa pengar jämfört med om du istället gått till din frisör.